Zákon o mezinárodním právu soukromém : komentář : podle právního stavu k 1. lednu 2014 - Dobiáš, Petr; Hálová, Markéta; Kovařík, Zdeněk, 1948- (Komentátor, 2013)
Komentář k jednotlivým ustanovením zákona o mezinárodním právu soukromém podle stavu k 1. 1. 2014.